/media/435758/webbanner.jpg

Ølkurs

Ølsmakinger på Patricks

Oelskolenill Patricks


Vi ønsker å gi alle et innblikk i ølets fantastiske verden. En ølsmaking er en perfekt måte å få smake litt av alt.  Hver øl blir servert i glass på 0,15 liter og det vil som regel være seks ulike øl som smakes. Ta kontakt for bestilling og pris!

Belgisk
Vår populære smaking fra ølparadiset Belgia viser litt av hva de over 400 små og store bryggeriene i landet byr på. Belgierne bryr seg ikke om trauste bryggetradisjoner og kan derfor by på noe av den aller beste og mest spennende ølkulturen!

Norske mikrobryggerier
De siste årene har det pågått en revolusjon i det norske bryggerimiljøet. Det brygges nå kvalitetsøl her til lands som man før bare kunne drømme om. Med denne smakingen ønsker vi å vise dere eksempler på hva som har satt Norge på bryggerikartet.

De britiske øyer
Fra Storbritannia kommer de klassiske ales. Bitter, Porter, Mild og Brown ale er eksempler på erkebritiske øltyper. Bli med på en tradisjonell alesmaking!

Fatøl
Øl på fat gir ofte en annen smakopplevelse enn fra flaske og boks. Patricks Pub har hele 15 typer på fat, og
her er våre seks favoritter!

India Pale Ale
Denne øltypen ble til da britene måtte lage et veldig kraftig og bittert øl som kunne tåle sjøreisen til koloniene i India. Stikkord for denne øltypen er humle og bitterhet – i store mengder – og vi elsker det!

Amerikanske mikrobryggerier
For mange betyr USA lys og smakløst lagerøl. Dette ønsker vi å motbevise da landet er ledende på suksess fulle spennende mikrobryggerier. Her er det duket for svært mange gode smaks opplevelser!

 

 

Åpningstider

Mandag - lørdag
11.00 - 02.30
Søndag
15.00 - 24.00

Telefon: +47 40 00 19 58
Vand & Meltdown