/media/237052/Toppbilde_herlingland_farge.jpg

Om Mat&Uteliv

Mat&Uteliv har i dag 8 restauranter i Kristiansand med sine forskjellige særpreg.

Fasade HL

Herlig Land
Hos oss får du restaurant, café og bar i ett lokale. Nyt utsikten til travle Markens eller nedre torg. Vi frister med en variert lunchmeny på dagen og en smakfull a la carte meny på kvelden. Småretter serveres hele dagen.
Velkommen til en lun atmosfære midt i byen!

 

IMG_8176-672x 448

Patricks
Pubmaten hos Patricks serveres slik den skal være: Med gode råvarer og i solide porsjoner. De hjemmelagde hamburgerne er en av våre spesialiteter. Vår smilende betjening er fagpersoner som er stolte av arbeidet sitt og stedet de jobber på. Hvis en pubs kvaliteter kan måles i antall stamgjester, er vi rimelig sikre på at Patricks blir en positiv opplevelse for deg også. Velkommen inn i våre nyoppussede lokaler.

 

Brygghuset 670
Christianssand Brygghus
Våre ølsorter har særpreg og karakter, og du vil bli overrasket over hvor stort mangfoldet er. Basert på bryggermesterens egne oppskrifter får du ekte håndverksøl rett fra vårt eget mikrobryggeri. Til godt øl hører god mat. Fra vår spanske kullgrill kommer det matopplevelser som er i tråd med konseptet; Store smaker i rause porsjoner.

 

Tollboden Fasade
Tollboden
På menyen har vi hamburgere fra den berømte Black Angus storferasen fra Aberdeen, Skottland. Kjøttet hos oss er i en særklasse og berømt for sin gode smak, marmorering i kjøttet og mørhet. I våre stemningsfulle lokaler kan du nyte gode klassiske og nykomponerte drinker. På Tollboden står kvalitet på mat, drikke og service sterkt i fokus.

 

Vand & Meltdown