/media/245736/Topp_brygghuset_bilder.jpg

Kullgrill

Kullgrillet er best!

Kullgrill Brygghuset

Glødende kull, røyk og intens varme er selve urmåten å tilbrede mat på. Det gir en helt spesiell opplevelse - og med vår spanske Josper kullgrill ønsker vi å gi gjestene våre nettopp denne nytelsen. Grillen setter den gode smaken i råvarene. Ved å fyre med skikkelig trekull oppnår vi  utrolige temperaturer, helt opp mot 500 grader, som forkorter steketiden og tar vare på saftigheten.

Vi er stolte over at flere av våre restauranter benytter seg av Josper kullgrill, og kan tilby retter fra øverste hylle, laget av koker med lidenskap for sitt yrke og ikke minst med de ferskeste råvarer og grillmat av ypperste kvalitet.

Velbekomme!

Åpningstider

Mandag - Lørdag
Fra kl. 15.00

Søndag
STENGT

E-mail:
booking@christianssand-brygghus.no
Telefon: +47 417 26 000

Vand & Meltdown